Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@11:48:34 GMT

ممنوعیت صادرات فناوری آمریکا به ۸۹ شرکت چینی

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۳۶۵۴

ممنوعیت صادرات فناوری آمریکا به ۸۹ شرکت چینی

دولت ترامپ در آستانه نهایی کردن فهرستی از ۸۹ شرکت چینی است که به دلیل روابطشان با ارتش چین، صادرات فناوری آمریکایی به آنها ممنوع خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وزارت بازرگانی آمریکا در این باره اظهارنظر نکرده است. رویترز که یک کپی از فهرست وزارت بازرگانی آمریکا را مشاهده کرده، گزارش داد شرکت هواپیمایی تجاری چین (کوماک) و شرکت صنعت هواپیمایی چین در این فهرست قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار چنین فهرستی خرید کالاها و فناوری آمریکایی توسط شرکتهای چینی را محدود می کند و این اقدام در آستانه آماده شدن دولت جو بایدن برای بدست گرفتن قدرت، تنشها میان آمریکا و چین در بخشهای مختلف شامل تجارت، تایوان و عملکرد پیرامون موضوع ویروس کرونا را تشدید خواهد کرد.

آمریکا شرکت دولتی AVIC با بیش از ۱۰۰ زیرمجموعه و بیش از ۴۵۰ هزار کارمند را در ژوئن در فهرست شرکتهایی قرار داد که تحت کنترل ارتش چین قرار دارند یا با آن در ارتباط هستند. این شرکت یک بخش غیرنظامی دارد که هواپیماهای جت خصوصی می سازد. بخشی از قطعات مورد استفاده در ساخت این هواپیماها تولید جوینت ونچرها با شرکتهای آمریکایی است.

شرکت کوماک هواپیماهایی تولید می کند که رقیب بومی بوئینگ و ایرباس به شمار می روند و اکنون به شرکتهای هواپیمایی بزرگ چینی تحویل داده می شوند. این شرکت هواپیمایی تولید می کند که رقیب بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ای ۳۲۰ است و در مراحل اولیه طراحی بدنه هواپیما قرار دارد. شرکت AVIC هم در شرکت کوماک سهامدار است.

بوئینگ در جدیدترین پیش بینی خود از بازار هواپیمایی تجاری چین اعلام کرده که ایرلاینهای چینی احتمالا ۸۶۰۰ فروند هواپیمای جدید در ۲۰ سال آینده به ارزش مجموع ۱.۴ تریلیون دلار خریداری خواهند کرد.

یک شرکت آمریکایی که از فرمان ممنوعیت صادرات در ریسک قرار می گیرد، جنرال الکتریک است که تامین کننده شرکت کوماک است. کوماک برای هواپیمای سی ۹۱۹ که اکنون در مرحله آزمایش است، از موتورهای ساخت شرکت سی اف ام اینترنشنال استفاده کرده که جوینت ونچر شرکت جنرال الکتریک و سافران فرانسه است.

این فهرست در حالی منتشر می شود که ترامپ پیش از این فرمانی را برای ممنوعیت سرمایه گذاری شرکتهای آمریکایی در شرکتهای چینی متعلق یا تحت کنترل ارتش چین امضا کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا هم طرحی را در دست اجرا دارد که شرکتهای چینی را از بازارهای سهام آمریکا اخراج می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات فناوري جنگ تجاری آمریکا و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید رضا زیدی فر در بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ و در حاشیه رونمایی از کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS)، تولید شده توسط شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو که نسل جدیدی از کاتالیست‌های مورد استفاده در واکنش WGS محسوب می‌شود، خطاب به مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه در زمینه کاتالیست سازی سابقه خوبی دارید، اظهار کرد: زمانی نقطه ضعفی در حوزه کاتالیست داشتیم و آن این بود که از نظر فناوری توان ساخت کاتالیست را نداشتیم که دل آن دوران کشور‌های دیگر با هر کیفیتی که شده کاتالیست به ما می‌دادند.

وی ادامه داد:، اما به همت دوستانی مثل شما این تابو شکسته شد و در زمینه کاتالیست هم همانند باقی مواردی که شاید کشور‌های دیگر فکرش را نمی‌کردند، به فناوری خاصش دست یافتیم. این فناوری نه تنها به دست ما رسید بلکه روز به روز باب‌های جدیدی از آن باز شد. از این رو من آینده روشنی را برای صنعت کاتالیست در ایران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور و در حوزه صادرات می‌بینیم که برای کشور برکت خواهد داشت. امیدوارم موفقیت‌هایتان ادامه دار باشد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، افزود: کارگروه ویژه‌ای در خصوص سیاست گذاری نمایشگاه‌های خارجی در وزارت نفت داریم که در خصوص حضور شرکت‌های مرتبط حوزه نفت در نمایشگاه‌های معتبر خارجی تصمیم گیری می‌کند. از طرفی برخی کشور‌ها نیز کشور‌های هدف ما هستند که ممکن است تشخیص ما این باشد که ما یک نمایشگاه اختصاصی برای صنعت نفت جمهوری اسلامی در این کشور‌ها ایجا ایجاد کنیم. هر تصمیمی گرفته شود حتما قبلش اطلاع رسانی ویژه خواهیم داشت و از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان مثل شرکت سرو نیز در این زمینه استفاده می‌کنیم. 

وی گفت: اهمیت کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) به در خالص سازی هیدروژن است. در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها گازی که از ریفرمر خارج می‌شود مخلوطی از Co و co۲ و هیدروژن است و این دسته واکنش‌های شیفت با هدف خالص سازی هیدروژن انجام می‌شود. برای نخستین بار در کشور است که کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) تولید و رونمایی می‌شود. این کاتالیست در بازه دمایی بین شیفت دما بالا و شیفت دما پایین کار می‌کند.

بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است و به مدت چهار روز تا شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه برقرار است. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان
  • واکنش مقاومت به توطئه آمریکا و اسرائیل علیه گذرگاه رفح
  • تلاش جدید تیک‌تاک برای حفظ بقا
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • مجوز صادرات اینتل و کوالکام به هواوی باطل شد
  • تیک تاک در مقابل کاخ سفید قد علم کرد
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • شکایت تیک‌تاک و بایت دنس برای جلوگیری از فروش اجباری در آمریکا
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!