Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید سلیمی بنی: متاسفانه سفرهای نوروزی باعث شده است تا ۱۴ شهر دیگر به لیست شهرهای قرنطینه اضافه شود. در این رابطه سخنگوی وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به احتمال انتقال ویروس جهش‌یافته کرونا از مناطق آلوده به مناطق کمتر آلوده و بدون آلودگی با سفر کردن، گفت: به تازگی ۱۴ شهرستان در زمره شهرهای نارنجی و قرمز قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سیما سادات لاری، گفت: باید توجه کرد که وضعیت رنگ‌بندی در ۱۴ شهرستان که اسامی آن‌ها در رسانه‌ها منتشر شده، تغییر پیدا کرده است و این شهرستان‌ها به رنگ‌های نارنجی و قرمز تبدیل شده‌اند.

وی افزود: بنابراین از دیروز به کلیه مسافرانی که از قبل به این شهرستان‌ها سفر کرده‌اند، به مدت ۷۲ ساعت مهلت داده شده تابه شهرستان محل اقامت خودشان بازگردند. در غیر این صورت مشمول جریمه خواهد شد.

لاری تاکید کرد: انتقال ویروس جهش‌یافته کرونا از مناطق آلوده به مناطق کمتر آلوده و بدون آلودگی از خطرات جدی سفر در نوروز امسال است. بر این اساس امیدواریم با نرفتن به مسافرت و عدم حضور در تجمعات ودورهمی‌ها سین سلامت را به سفره‌های هفت‌سین خودمان اضافه کنیم

البته قابل پیش بینی بود بعد از دو سال ماندن در خانه به خاطر سیل و کرونا، امسال دیگر مردم طاقت ماندن در خانه در تعطیلات نوروز را نداشته باشند و با خود بگویند هر چه باداباد، می رویم خرید و سفر و دید و بازدید! نتیجه آن که جدول رنگ بندی شهرستانهای کشور در روز اول سال نو، تغییر زیادی کرد.

با وجودی که مسئولان بارها هشدار داده اند سفر به شهرهای خطرناک را ترک کنند با این حال به نظر می رسد کسی چندان جریمه های تا یک میلیونی را جدی نگرفته است. در این رابطه معاون کل وزارت بهداشت، دکتر ایرج حریرچی در گفتگوی تصویری با اخبار شبکه یک گفت : هر ۲۴ ساعت ماندن در شهر قرمز یک میلیون تومان و هر ۲۴ ساعت در شهر نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه دارد.

حتی رئیس پلیس راهور کشور سردار سیدکمال هادیانفر هم با اشاره به به‌روزرسانی لیست شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی گفت:‌ برابر اعلام جدید ستادملی مقابله با کرونا ۱۲ شهر در وضعیت قرمز کرونایی و ۳۹ شهر در وضعیت نارنجی قرار گرفتند. همانطور هم که بارها اعلام شده ورود پلاک‌های غیربومی به شهرهای نارنجی نیم میلیون و شهرهای قرمز یک میلیون تومان جریمه درپی دارد. خروج پلاک‌های بومی از این شهرها نیز مشمول همین جریمه‌ها خواهد شد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره قرارگرفتن شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی در میانه مسیر سفر برخی از شهروندان نیز اظهارکرد:‌با توجه به تاکید ستادملی مقابله با کرونا مبنی بر پرهیز از سفر، درخواست ما نیز از شهروندان پرهیز از انجام سفر است. اما اگر آن دسته از افرادی که قصد انجام سفری ضروری یا مهم را دارند در مسیرشان با شهرهای قرمز و نارنجی مواجه شوند باید توجه کنند که وارد این شهرها نشده و از کمربندی این شهرها عبور کنند.

متاسفانه نتیجه نادیده انگاشتن توصیه های بهداشتی و پروتکلهای مقابله با کرونا باعث شده تا تعداد متوفیات کرونا در شبانه روز گذشته افزایش یابد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۸۰۱ هزار و ۶۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۱ هزار و ۷۹۷ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز یکشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز اول فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۲۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۵۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۸۰۱ هزار و ۶۵ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۱ هزار و ۷۹۷ نفر رسید.

لاری گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۵۴۳ هزار و  ۱۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۸۵۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۱۲ میلیون و ۱۶۰ هزار و ۵۵۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در میان این خبرهای ناگوار در اول فروردین، خبر خوشی که منتشر شد از قول مینو محرز پزشک متخصص و مسئول کمیته علمی مقابله با کرونا بیان شد. سرگروه تیم مطالعاتی واکسن کرونای ایرانی با اشاره به قابل اعتماد بودن واکسن های داخلی از ساخت کارخانه عظیم واکسن سازی خبر داد و گفت: واکسن کرونای ایرانی از اوایل تابستان به تولید انبوه می رسد.

دکتر محرز سرگروه تیم تحقیقاتی واکسن ایرانی (کووایران برکت) در اولین روز از سال ۱۴۰۰ با حضور در برنامه «تهران ما سلامت» از مردم خواست از رفت و آمدها و دورهمی‌ها و سفر در نوروز چشم پوشی کنند تا پس از روزهای عید شاهد افزایش مبتلایان و مرگ و میر ناشی از شیوع بیشتر کووید ۱۹ نباشیم.

خبر خوب دیگر درباره طولانی تر شدن مدت واکسیناسیون طبیعی کرونا در اشخاصی است که کرونا گرفته و بهبود یافته اند. نتایج یک بررسی علمی که در ووهان چین انجام و در نشریه معتبر لنست منتشر شده نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد از مبتلایان به کرونا در ووهان تا ۹ ماه در برابر ابتلای مجدد به آن مصونیت داشته‌اند.

بررسی مذکور حاکی است ابتلای ساکنان ووهان به کرونا باعث تولید آنتی بادی‌هایی در بدن آنها شده که به مدت ۹ ماه پابرجا مانده و این افراد را در برابر ویروس کرونا مقاوم کرده است.

بر اساس بررسی یادشده، نرخ ابتلاء به کرونا در ووهان در سال گذشته در حدود ۶.۹ درصد باقی مانده بود که این نشان می‌دهد تنها بخش اندکی از مردم این شهر بعد از شیوع کرونا به آن آلوده شدند. لذا می‌توان پیش بینی کرد که در آینده هم میزان شیوع ویروس یادشده از این حد بیشتر نشود.

۴٧۲۳۱

کد خبر 1497648

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا داروی کرونا واکسن واکسیناسیون وزارت بهداشت نوروز مقابله با کرونا ۱۹ در کشور یک میلیون کووید ۱۹ ۲۴ ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن

دل درد اغلب دردی مبهم است. محل و ماهیت درد به تشخیص دل درد صبحگاهی، کمک خواهد کرد. دل درد صبحگاهی علل بسیاری از جمله مشکلات هاضمه خفیف تا بیماری های معده و روده دارد.

علل و علائم دل درد صبحگاهی ریفلاکس معده:

به گزارش نمناک، ریفلاکس معده بیماری است که در آن اسید و دیگر محتویات معده به اشتباه به مری برمی گردد و باعث احساس سوزش در پشت دهان می شود. شایعترین علائم ریفلاکس، سوزش سر دل است، فردی که بیش از دو بار در هفته سوزش را تجربه کند ممکن است مبتلا به بیماری ریفلاکس معده باشد که در صورت عدم درمان می تواند باعث عوارض شود.افراد مبتلا به ریفلاکس ممکن است درد وسط شکم را احساس کنند.

ورم معده:

گاستریت یا ورم معده می تواند به مرور یا ناگهانی بروز کند. درد در قسمت فوقانی شکم همچنین تهوع و احساس سیری از علامت شایع این بیماری است.

گاستروانتریت:

گاستروانتریت به عنوان بیماری معده توصیف می شود. این بیماری یک عفونت ویروسی یا باکتریایی است که معده و روده فرد را هدف قرار می دهد و باعث معده درد و اسهال می شود.

گاز:

در خواب دستگاه گوارش به فعالیت خود ادامه می دهد و اگر در وعده شام یا قبل از خواب فرد مواد نامناسبی را مصرف کرده باشد یا گوارش به خوبی صورت نگرفته باشد، تجمع گاز در طول شب امکان پذیر است و به معده درد صبحگاهی منجر می شود.

زخم معده:

زخم معده می تواند موجب درد شدید و سوزش معده در صبح و یا دیگر اوقات شود. این بیماری، زخمی در معده و پوشش روده نزدیک به شکم است.

آپاندیسیت:

آپاندیسیت به التهاب آپاندیس گفته می شود و یکی از علل مشترک معده درد شدید و ناگهانی است که از دور ناف شروع و به سمت پایین می رود. درد معمولا با گذر زمان بدتر می شود. علایم دیگر آپاندیسیت ممکن است شامل حالت تهوع و تب باشد که اغلب نیازمند عمل جراحی است.

بیماری کرون :

بیماری کرون یک بیماری التهاب مزمن است که می تواند قسمت های گوناگون دستگاه گوارش از دهان گرفته تا مقعد را تحت تأثیر قرار دهد این التهاب می تواند دل درد و گرفتگی عضلات را به همراه داشته باشد. اسهال ، یبوست، کاهش وزن و خستگی نشانه های دیگری از این بیماری مزمن هستند.

سوء هاضمه:

داشتن سبک زندگی نادرست مانند نوع غذایی که فرد می خورد می تواند موجب سوء هاضمه شود، اگرچه سوء هاضمه می تواند با برخی بیماری های دیگر مرتبط باشد. دل درد شایع ترین علامت سوءهاضمه است، با این حال ممکن است فرد از حالت تهوع ، نفخ و احساس پری در زمان غذا خوردن رنج ببرد.

سندروم روده تحریک پذیر:

سندروم روده تحریک پذیر (IBS)یک اختلال رایج است که می تواند موجب معده درد و نیز اختلال در عملکرد روده شود. افراد مبتلا به آی بی اس، ممکن است یبوست یا اسهال را به طور مکرر تجربه کنند، همچنین احتمال دارد احساس نفخ و حرکات نامنظم روده را داشته باشند. این سندرم می تواند به واسطه بیماری های زمینه ای و استرس یا کمبود خواب تحریک شوند .

علائم شایع سندرم روده تحریک پذیر عبارتند از: گرفتگی شکمی گاز نفخ اسهال یا یبوست وجود مخاط در مدفوع چسبندگی شکم :

براساس گزارش موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی_ کلیوی، 9 نفر از 10 نفر افرادی که عمل جراحی باز شکم انجام می دهند چسبندگی دارند که باعث چسبندگی اعضا به یکدیگر و دیواره شکم می شود.

بیشتر افراد مبتلا به چسبندگی شکم، مشکلات پیچیده ای ندارند اما دل درد مزمن همراه با علایم دیگر شامل نفخ، یبوست و حالت تهوع در این افراد رایج است.

آلرژی های غذایی:

دل درد یکی از علائم شایع آلرژی های غذایی است که 4 تا 6 درصد کودکان و 4 درصد بزرگسالان را تحت تاثیر قرار می دهد. علایم دیگر آلرژی غذایی شامل موارد زیر می باشد:حالت تهوع، کهیر و آنافیلاکسی مهلک که با تنفس تداخل پیدا می کند و باعث افت فشار خون می شود.

یبوست :

موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی_ کلیوی، یبوست را به تخلیه شکم چند دفعه در هفته تعریف می کند که بسیار دشوار ، دردناک و همراه با دل درد است. این افراد معمولا می توانند به تنهایی یبوست را درمان کنند اما در صورت مزمن بودن بیماری یا دیگر علائم مانند خونریزی یا تب باید به پزشک مراجعه کنند.

بیماری دیورتیکول:

بیماری دیورتیکول یا دیورتیکولوز تقریبا نیمی از افراد بالای 60 سال را تحت تاثیر قرار می دهد. دیورتیکول، بیرون زدگی های کوچک کیسه مانند از دیواره روده بزرگ است. اگرچه معمولا هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند اما در صورت داشتن عفونت و یا التهاب، ممکن است علائم پیشرفت کنند که به آن دیورتیکولوز گفته می شود. افراد مبتلا به دل درد (معمولا در سمت چپ)، تب، تهوع و عوارض جدی تر را تجربه می کنند.

بیماری التهابی لگن :

بیماری التهابی لگن یک نوع عفونت است که بر تخمدان ها، رحم و لوله فالوپ تاثیر می گذارد. رایج ترین نشانه این بیماری، درد زیر شکم است. علایم دیگر عبارتند از تب، ترشح غیر معمول واژینال، درد یا ادرار هنگام بر قراری رابطه جنسی.بیماری التهابی لگن در صورتی که فورا درمان نشود می تواند باعث مشکلات جدی تری شود .

بیماری سلیاک:

یکی از مهم ترین علل دل درد صبحگاهی که در بخش بهداشت و سلامت نمناک بارها در موردش گفته شده است بیماری سلیاک است که به عنوان بیماری عدم تحمل گلوتن مشهور است. حساسیت به گلوتن باعث می شود که سیستم ایمنی افراد هنگام مصرف هر ماده غذایی که حاوی گلوتن باشد به روده ها آسیب بزند. گندم، چاودار، جو و بسیاری از محصولات دیگر حاوی گلوتن هستند. نشانه های این بیماری متفاوت می باشد اما معده درد و اسهال در آنها رایج است.

بیماری سنگ کیسه صفرا:

بیماری کیسه صفرا اغلب می تواند باعث دل درد در قسمت بالایی سمت راست شکم شود. درد می تواند افرادی را تحت تاثیر قرار دهد که مبتلا به کولیک صفراوی هستند. اگر سنگ، مجاری کیسه صفرا را مسدود کند، علائم دیگر مثل حالت تهوع، استفراغ، ادرار تیره، یرقان و افت فشار خون گسترش می یابد.

پانکراتیت:

در صورت التهاب پانکراس، پانکراتیت ایجاد می شود. علایم رایج پانکراتیت شامل درد شدید و ناگهانی در قسمت فوقانی شکم ، تهوع و استفراغ است.

از دیگر دلایل درد شکمی هنگام صبح می توان به موارد زیر اشاره کرد: گرفتگی های قاعدگی آندومتریوز بیماری التهابی لگن مسمومیت غذایی سنگ های کلیه چه زمانی به پزشک مراجعه کنید ؟

بسیاری از بیماری ها می توانند باعث دل درد صبحگاهی شوند. در حالی که برخی بیماری ها ممکن است خود بخود درمان شوند،اما برخی دیگر نیازمند درمان فوری هستند.

شدت درد:

اگر درد به حدی شدید باشد که قابل تحمل نباشد، سریعا به پزشک مراجعه کنید. نشانه اولیه آپاندیسیت می تواند شامل دل درد باشد.

طول مدت درد:

هر چه دل درد صبحگاهی فرد طولانی تر باشد مراجعه به پزشک مهم تر است.

سن:

دل درد شدید در افراد جوان می تواند نشانه آپاندیسیت و در افراد مسن، ممکن است نشانه کیسه صفرا باشد. هر دو بیماری نیازمند درمان فوری هستند.

سرعت درد :

دل درد ناگهانی نشانه بالقوه آپاندیس است، به خصوص اگر درد به تدریج بدتر شود.

علایم دیگر:

افراد مبتلا به آپاندیسیت ممکن است علاوه بر دل درد، تب را نیز تجربه کنند. دل درد در کنار حالت تهوع می تواند انسداد روده یا بیماری جدی دیگر را ایجاد کند. خونریزی از راست روده، ممکن است نشانه بیماری باشد که به درمان فوری پزشک نیاز دارد.

در صورت مواجهه با یکی از علائم زیر بلافاصله باید کمک پزشکی دریافت کنید: مشاهده خون در استفراغ مشکلات تنفسی مشاهده خون در مدفوع درد شکمی هنگام بارداری کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ویدیو/ چین؛ متهم ردیف اول هک وزارت دفاع انگلیس
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس
  • دستگیری عاملان تیراندازی در علی آباد کتول